Live Streaming & Editing


Services:

  • Live uitzenden en opnemen van uw event met meerdere camera's
  • Invoegen van graphics (vb. presentaties of filmpjes) rechtstreeks in de stream of opname
  • Captatie geluid op een goeie manier voor duidelijke weergave

Toegang via link al of niet met paswoord, live statistieken

  • Server voor achteraf bekijken of downloaden al of niet met paswoord, onmiddellijk beschikbaar
  • Post editing mogelijk (achteraf bewerken)
  • Verschillende backups voorzien zoals tegen stroomuitval of alternatieve 4G netwerk toegankelijkheid


Corona heeft ons geleerd dat er andere mogelijkheden zijn om mensen deel te laten nemen aan events, ook al kunnen ze niet fysisch ter plaatse zijn. Wij zorgen ervoor dat wie er niet kan bij zijn, live kan meevolgen via een afgeschermd internet kanaal.  Het resultaat is een live uitzending zoals een uitzending op TV.

Live opname heeft ook nog meer voordelen:

  • Er is een montage beschikbaar onmiddellijk na de opname, die kan u downloaden
  • Met voldoende camera's, op afstand bediend op goed gekozen locaties, loopt er niet voortdurend een cameraman rond wat bv. bij een uitvaart of huwelijk best storend kan zijn.
  • Als presentaties getoond worden, kunnen die weergegeven worden doorheen de opname.  Zo ziet je publiek op afstand hetzelfde als het live publiek.  Eigenlijk zelfs méér en beter, gezien de verschillende camerastandpunten.

Streamen is mogelijk vanop nagenoeg elke locatie, we voorzien onze eigen 4G Upload link.  Achteraf kan nog altijd een andere montage gemaakt worden van de beelden, die blijven beschikbaar.

Onze extra troeven: zeer betaalbaar (single man operation), uitgebreide kennis van liturgie wat een meerwaarde is voor live regie van kerkdiensten, omgevingsbeelden op locatie, wanneer het weer en de locatie het legaal toelaat zo mogelijk ook met drone.


Onze mooiste referenties...

"Zoals je intussen zeker al weet, heb ik met mijn zonen de begrafenis vanop afstand moeten volgen. Dit had echter helemaal niet gekund zonder jouw vakkundige bijdrage. Ik wil je heel speciaal proficiat wensen en van harte danken, in naam van onze familie en andere familieleden en vrienden in België die de dienst hebben kunnen volgen via de livestream. Ik wist niet goed op voorhand wat ik me ervan moest voorstellen, maar ik kan je verzekeren dat je al onze stoutste verwachtingen ruimschoots hebt overtroffen. De afwisseling en kwaliteit van de beelden alsook het geluid, alles kwam perfect over, het was gewoon op en top professioneel. Ook nog speciaal bedankt om de opgenomen geluidsopnamen van onze zonen perfect te laten horen."

RV, USA

"Zo mooi in beeld gebracht,  stijlvol en van onberispelijke geluids- en beeldkwaliteit wat mij betreft.   Bedankt voor het vereeuwigen van deze ingrijpende gebeurtenis in het leven van onze familie. Het is van onschatbare waarde nu al en dat zal het alleen nog maar meer worden met de loop der jaren."

Nabestaanden IL, Dendermonde


"Mag ik je bij deze echt van harte bedanken voor de opnames en de livestreaming die jij realiseerde tijdens de uitvaart van mijn vader.  De manier waarop jij woord, beeld en muziek aan elkaar reeg, was tientallen malen boven onze verwachtingen.  Oprecht respect en dank."

L.D. Zele


©2020 Lumic Services BVBA
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin