De details

Multicam Captatie opties Opname, Beaming en Streaming

Je wil het graag mooi in beeld: meer camera's en beeldregie


Kerkdienst, Gebedshuis, of Crematorium --- Halve dag Captatie / Opname 500€*

Als je naar een televisie uitzending kijkt heb je continu een wisselen van beelden zoals een overzichtsbeeld, een close up van de presentator, een foto of een opgenomen filmpje enz.  We gaan op dezelfde manier tewerk bij het opnemen van je event: verschillende camera's, op afstand bediend en op discrete locaties, filmen het geheel.

De regie bepaalt wanneer welk beeld in de opname of de stream terecht komt.  Het is ook mogelijk om alle camera's permanent te laten filmen en achteraf die opnames te monteren tot een korter geheel.  Het standaard captatiepakket werkt met 4 aparte camera's wat ruimschoots voldoende is voor een variatie in de beelden en om ervoor te zorgen dat de juiste close up op het juiste moment in beeld komt. (bv. iemand van de familie die iets voorleest of een muzikant, sopraan enz.)  De meeste (kerk)diensten duren tussen de 1 en de twee uur, maar met voorbereiding, opstellen en opruimen van materiaal kom je al snel aan een vijftal uur, vandaar "halve dag".


Beamen, Streamen of Opnemen

Captatie + Streaming Event onbeperkt aantal kijkers 650€

Je kan zelf bepalen of je enkel een opname wil, of je het event ook live wil streamen: iedereen die jouw link krijgt (of via bv. een overlijdensbericht) kan al of niet na een paswoord volgen via internet.  Het aantal kijkers is onbeperkt, je zal achteraf ook weten hoeveel mensen volgden.  Voor een livestream is uiteraard ook de captatie nodig dus de prijs omvat captatie en uitzenden.  Mogelijk ook opname als je achteraf graag een opname bijhoudt van de captatie.  Mocht er met de stream iets mislopen ter plaatse of bij de kijker is dat handig want dan kan je de hele opname achteraf bekijken.  Uitgesteld kijken kan ook.  Dat heb je zelf in handen.

We werken ook vaak via een link op de website van de begrafenisondernemer maar we kunnen ook doorsturen naar je eigen website. ("Embedden")


U verwacht meer volk dan erin kan

Led scherm buiten 550€

Misschien is het je louter te doen om de aanwezigheden ter plaatse die misschien niet allemaal goed kunnen volgen omdat de locatie beperkt is in capaciteit: dan kunnen mensen buiten ook heel goed volgen via een groot led scherm bv. buiten aan de kerk.  Wij zorgen dan voor een groot kwalitatief duidelijk beeld buiten en het bijhorende geluid. 

Uiteraard heb je dan ook captatie nodig, de prijs is enkel de meerprijs voor het buitenscherm en het geluid buiten. 


Knippen en plakken:  montage achteraf

Montage achteraf in functie van het gewenste resultaat 50€/uur

De opname is een perfecte versie van wat in de livestream te zien was.  De opname wordt ter plaatse opgenomen en heeft dezelfde duur als de livestream.

Dat is soms te lang of niet helemaal wat je graag achteraf wil herbekijken.  Vaak wordt dat een ingekorte versie volgens je noden of wensen.

Afhankelijk van je wensen kruipt daar uiteraard meer of minder tijd in.  We kunnen je daarvan een idee geven vooraf en rekenen hiervoor 50€/werkuur aan.


We komen ook graag voor het aperitief, de koffie en het diner

Opname & streaming Event Ganse dag 1000€*

Heb je een webmeeting, townhall meeting, training event dat langer duurt dan 1,5 uur, huur je ons een ganse dag in.  Voorbereiding opstellen uitvoeren casten en opruimen reken je dan een ganse dag.  De opties zoals opname, streamen, eventueel beamen van de presentatie en lokaal geluid zijn inbegrepen.  Weergave achteraf ook, montage niet.

We bekijken uiteraard graag met jou wat de noden precies zijn en wat we daarbij kunnen betekenen.


De low low budget versie

Mini low budget oplossing 300€

Mocht je dit allemaal toch wat overkill zijn en je wil het gewoon beperken tot één simpel overzichtsbeeld met duidelijk verstaanbaar geluid zonder beeldregie of close ups, maar wel met streaming zodat mensen er toch een beetje kunnen bij zijn, hebben we ook een low budget mogelijkheid.  Je hebt dan 1 vast camerastandpunt met geluid.  Het geeft weinig variatie en je zal allicht ook niet veel kunnen maken van bv. een presentatie die getoond wordt of wie er precies aan het voorlezen is.

Voordeel is de prijs natuurlijk: slechts 300€


*Prijzen zijn exclusief 21% BTW - exclusief transport (ongeveer 0.4€/km) en voor standaard captatiekwaliteit (HD) en streaming bandbreedte (2.5kBPS)

©2020 Lumic Services BVBA
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin